Linii complete de debitare

Configuratie optima pentru nevoile tale!

Noi cei de la Mebor oferi personalizat complet proiectat tăierea liniilor. Cu experiența noastră personală în tăierea și tehnologie, noi vă putem ajuta să vă îmbunătățiți dvs. de producție. La proiectarea unei linii de tăiere, avem următoarele obiective: productivitate și automatizare, calitatea de cherestea, funcționarea redusă la minim și costurile forței de muncă, flexibilitate, preț rezonabil, utilizarea eficientă a spațiului, operație simplă etc Toate liniile noastre de ferăstrău sunt rapid de instalat, deoarece acestea nu necesită fundații speciale. Care sunt cerințele dumneavoastra? Experții noștri Mebor vă vor sfătui și pregăti un design pentru producția dumneavoastra!

 

Mebor-Band-saws-an-sawing-lines-know-how-logo

Mebor-Sawing-line-for-hard-wood-in-jindivick-timber-Australia

Fabrica de cherestea Jindivick în Australia

Exemplu de proiect: Fabrica de cherestea Jindivick în Australia

Costuri minime de muncă și de calitate orientala!

Această linie de tăiere pentru lemn de esență tare a fost proiectat special pentru a fi flexibil și de calitate orientala. Unele componente sunt în plus consolidate pentru a face față cu ușurință lemnului de esență tare. Designul permite operatorilor să selecteze cele mai bune dimensiunile în funcție de calitate. Acest lucru dă lemn Jindivick un produs de calitate superioară și în mod natural mai mult profit.

mebor-Triple-Sawing-line-for-soft-wood-in-sia-tezei-Latvia

Firma Sia Tezei în Letonia

Exemplu de proiect: Firma Sia Tezei în Letonia 

Până la 240 m3 intr-un schimb 8h! Firma Sia Tezei utilizează 6 Mebor HTZ 1200 SP Plus banda de mare viteză. Fiecare dintre ele taie până la 40 m3 / 8h. Sia Tezei este decupată de conifere bușteni 300-500 mm în diametru. Cu poziționarea inovatoare de mașini, cerința de spațiu este minimizat. Această linie de tăiere este o dovadă practică a modului de producție a Mebor Plus Band Saws®.


[table “” not found /]

Gallery

Request more information